Egy személygépkocsi két villanyoszlopnak hajtott Dunaföldváron – Megyei események

2022. szeptember 16. 07:51

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 7 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtök reggel Kecskeméten, a Nap utcában. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Favágási munkálatok közben megrongálódott egy gázvezeték, melynek következtében szivárgott a gáz Kecskemét külterületén lévő telephelyen, csütörtök délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók rövid időn belül a helyszínre kiérkeztek, biztonsági okokból száz méteres körben lezárták a területet és a gázszolgáltató szakembereinek megérkezéséig a helyszínt biztosították. A szakemberek a szivárgást megszüntették, személyi sérülés nem történt.

Dunaföldváron, a Kenderföldi úton egy személygépkocsi két villanyoszlopnak hajtott, csütörtök délután. Az ütközés következtében az oszlopok kidőltek. A solti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, az áramszolgáltatót értesítették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Csütörtökön két esetben kérték a tűzoltók segítségét megdőlt fa és lehasadt nagy méretű faág eltávolításához és két esetben lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap