Tetejére borult egy személygépjármű Kiskunhalas közelében – Megyei események

2021. október 08. 07:58

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kétszintes családi ház kéményében a lerakódott korom, kátrány égett Kiskunfélegyházán, a XI. körzet tanyánál, csütörtök délelőtt. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a kéményből az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették.

Egy személyautó a felázott úton elakadt, forgalmi akadályt képzett Kerekegyházán, a Papszékdűlő úton, csütörtök délután. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók vontatókötél segítségével az autót kiszabadították, majd a tulajdonosnak átadták.

Egy személygépkocsi letért az úttestről és az árokban a tetejére borult az 53-as számú főút 47-es kilométerszelvényénél, csütörtök este. Az eset során személyi sérülés nem történt. A halasi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították.

Bácsalmáson, a Hősök terénél, egy elektromos targonca hátsó kereke beleszakadt egy fa fedésű aknába, ma kora reggel. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a megbillent targoncáról a súlyokat leszedték és rögzítették a járművet. Személyi sérülés nem történt.

A belső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében, a 71-es kilométernél, ma kora reggel. A balesethez a kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet.

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz, valamint további egy esetben nagyméretű, letört faág eltávolításához.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap