Felborult egy személyautó a Homokmégy és Szakmár közötti útszakaszon - Megyei események

2022. május 05. 08:15

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 6 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kiskőrösön, a Vasvári Pál utcában egy általános iskola tűzjelzője jelzett, szerda délelőtt. Az iskola aulájában egy kapcsoló szekrény füstölt, tűz nem volt tapasztalható. A tűzoltók kiérkezésére az épületet kiürítették. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók az épületet áramtalanították és átszellőztették.

Két személygépjármű ütközött össze Dunaföldvárnál, a Dankó Pista utcában, szerda délután. Az eset során két ember megsérült. A dunaföldvári önkéntes tűzoltók a járműveket áramtalanították.

A tetejére borult egy személyautó a Homokmégy és Szakmár közötti útszakaszon, szerda este. A kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az eset során egy ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak.

Felborult, majd kigyulladt egy autószállító kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében, a 88-as kilométernél, ma reggel. A kecskeméti hivatásos tűzoltók három habosított vízsugárral oltották el a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szerdán öt esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez, valamint további egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kalocsa HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap