Autószerelő műhely és körülötte 1,5 hektáron avar égett Kecskeméten - Megyei események

2022. július 25. 06:47

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 18 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

M5-ös autópálya 120-as km szelvényénél 3 személygépjármű és egy kisbusz ütközött. Személyi sérülés nem történt.

Balotaszállás külterületén fenyőerdő aljnövényzete égett mintegy 2 hektáron. A kiskunhalasi hivatásos egységek a tüzet 3 sugárral és kéziszerszámokkal eloltották.

Erdő aljnövényzete éget 7 hektáron Rém külterületén. Az esethez a bajai, szekszárdi hivatásos, jánoshalmi önkormányzati, a bácsalmási és katymári önkéntes tűzoltókat riasztotta a műveletirányítás. A tüzet 4 sugár és kéziszerszámok segítségével a kiérkező egységek eloltották.

Autószerelő műhely és körülötte 1,5 hektáron avar égett Kecskeméten. A tüzet a kiérkező kecskeméti, ceglédi, dabasi hivatásos és a kerekegyházi önkormányzati tűzoltók 9 sugár segítségével eloltották. Akár jelentős, személyi sérülés nem történt.

Egy személyautó kigyulladt Kiskőrös külterületén, a kiskőrösi hivatásos egység 1 sugár segítségével a tüzet eloltotta. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap