Árokba csapódott egy személyautó Soltvadkert határában – Megyei események

2022. október 03. 09:33

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Vasárnap délután Csengőd külterületén egy személygépjármű munkagödörbe borult. A kiskőrösi hivatásos és az akasztói önkéntes tűzoltók kézi erővel kerekeire állították a járművet, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy lakatlan, negyven négyzetméteres tanyaépület tetőszerkezete égett Kiskunmajsa határában, vasárnap késő délután. A kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a lángokat két vízsugárral oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnapról hétfőre virradóra egy személyautó letért az úttestről és az árokban fának csapódott, az 53-as főúton Soltvadkert határában. A soltvadkerti önkormányzati és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból, majd átadták a mentőknek. 

Vasárnap egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, egy esetben kérték a segítségüket nagyméretű, kidőlt fa eltávolításához és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kiskőrös HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap