Két személygépkocsi ütközött Kecskeméten – Vármegyei események

2023. április 03. 07:35

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy lakóház tetőszerkezete égett teljes terjedelmében vasárnap hajnalban Kerekegyházán, a Rákóczi utcában. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók perceken belül kiérkeztek a helyszínre és egy vízsugárral megkezdték a tűz oltását. Rövid időn belül megérkeztek a kecskeméti hivatásos tűzoltók is és együttes erővel, négy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat, a tűz a szomszédos épületre nem terjedt át. A tűzoltók egy gázpalackot is kivittek a házból. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Kecskeméten, az Epreskert utcában. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Vasárnap egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa eltávolításához és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap