Árokba borult egy kisteherautó Kiskunfélegyháza térségében – Vármegyei események

2023. május 03. 07:37

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 6 tűzesettek és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Letért az úttestről és árokba borult egy kisteherautó kedden kora reggel Kiskunfélegyháza térségében, az 542-es számú főúton. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy személyautó az úttestről lesodródott és árokba hajtott kedd délután az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Dunaföldvár térségében. A dunaföldvári önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy közintézmény pincéjében csőtörés következtében nagy mennyiségű víz gyűlt össze kedd délután Bácsalmáson, a Szent János utcában. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a pincéből a vizet szivattyúk segítségével eltávolították. 

Egy lakatlan épület tetőszerkezete égett teljes terjedelmében kedden este Kecskeméten, a Szolnokihegy városrészben. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Kedden öt esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, egy esetben kérték a segítségüket kidőlt fa eltávolításához és egy esetben lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap