Két személygépkocsi ütközött össze Baján – Vármegyei események

2023. május 08. 14:37

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettek és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Az árokba borult egy trélert vontató kisbusz vasárnap hajnalban az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint a felborult trélert kerekeire állították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Baján, az 51-es főút Dózsa György úti szakaszán. A balesetben három ember megsérült. A műszaki mentést végző bajai hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével emeltek ki az egyik járműből, majd átadták a sérültet a mentőknek.

Két gépjármű ütközött össze vasárnap délután az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Dunaföldvár térségében. A dunaföldvári önkéntes tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Két személygépjármű ütközött össze hétfőn kora reggel Kecskeméten, a Mátyás király körúton.

A balesetben két ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Vasárnap két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket kidőlt fák eltávolításához.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap