Árokba borult egy személyautó az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi lehajtónál – Vármegyei események

2023. június 20. 09:21

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 7 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két gépkocsi ütközött össze hétfőn reggel Kiskőrösön, a Martini utca és a Petrovics István utca sarkán. Az ütközés következtében az egyik jármű egy villanyoszlopot is kidöntött. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek és az áramszolgáltató szakembereinek. 

Két személyautó ütközött hétfőn délelőtt Baján, a Dózsa György út és a Mártonszállási út kereszteződésében. A bajai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették. A mentők egy embert helyszíni ellátásban részesítettek.

Egy traktor teljes terjedelmében égett hétfőn délelőtt Kiskőrös határában. A kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt. 

Egy lakóépületben gáztűzhelyen ételmaradék, a tűzhely közelében lévő villanyóra égett, hétfőn délután Jánoshalmán, a Madách utcában. A jánoshalmi önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Egy személyautó árokba sodródott hétfőn késő este az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi lehajtónál lévő körforgalomnál. A mentők egy embert kórházba szállítottak. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították.

Összehordott szemét égett kedden hajnalban Kalocsán. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották. 

Hétfőn négy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, egy esetben kérték a segítségüket lehasadt, nagy méretű faág eltávolításához és egy estben lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kiskunfélegyháza HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap