Teljes terjedelmében égett egy melléképület Tázláron – Vármegyei események

2024. január 10. 13:10

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy száz négyzetméteres családi ház egyik helyisége, valamint a tetőszerkezet égett tizenöt négyzetméteren kedden reggel Kecelen, a Liszt Ferenc utcában. A keceli önkormányzati és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. 

Teljes terjedelmében égett egy hatvannégy négyzetméteres melléképület kedden késő délután Tázláron, az Ady Endre utcában. Az épületben tűzifát tároltak, valamint egy utánfutó és egy füstölő is állt benn. A soltvadkerti önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet. A tűzoltók az utómunkálatok közben egy felrobbant gázpalack maradványait is megtalálták.

Egy családi házban ágy és ágynemű égett kedden este Miskén, a Petőfi Sándor utcában. A kalocsai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor tűz már nem volt, azonba az épület füsttel telítődött. A tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a házat átszellőztették. A mentők két embert kórházba szállítottak füstmérgezés gyanújával.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap