Garázs égett Helvécián – Vármegyei események

2024. január 11. 09:30

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött két személygépkocsi és egy kamion szerda délelőtt az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében. A baleset következtében az egyik gépjármű az árokba borult. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a két autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Utoléréses balesetet szenvedett két személyautó szerda délután Kecskeméten, a Szolnoki úton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy megközelítőleg harminckét négyzetméteres melléképület, fa tárolására használt középső része égett szerda délután Akasztón, a Csengődi utcában. A kiskőrösi hivatásos, az akasztói és a csengődi önkéntes tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Kidöntött egy villanyoszlopot egy személyautó szerdán éjjel Kecskeméten, az Izsáki úton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Egy melléképület terasza égett szerdáról csütörtökre virradóra Katymáron, a Jovánovity utcában. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották. 

Teljes terjedelmében égett egy lemezgarázs csütörtökön hajnalban, Helvécia külterületén. A tűz átterjedt a mellette lévő családi házra, melynek a szigetelése részben és a tetőszerkezet egyharmada megégett. A kecskeméti hivatásos tűzoltók négy vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották. A tűzben egy személyautó és egy fűnyírótraktor is kiégett. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap