Tragikus baleset történt Akasztó határában – Vármegyei események

2024. július 18. 09:29

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 7 tűzesettel és 97 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött szerdán kora reggel a 4615-ös számú úton, Tiszakécske határában. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a személyautót áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Kamion és kisteherautó ütközött össze szerdán reggel az 53-as főúton, Akasztó határában. A kisteherautóba a jármű vezetője beszorult, őt a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók feszítővágó és feszítőhengerek segítségével kiemelték, az életét azonban már nem lehetett megmenteni. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A balesetben még két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Még 5 esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez.

A viharkárok miatt a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába több mint száz bejelentés érkezett és érkeznek még most.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap