Személyautók ütköztek Kiskőrösön - Megyei események

2020. február 13. 07:51

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy négylakásos társasház földszinti lakásában keletkezett tűz Harkakötönyben, az Ady Endre utcában, szerda este. A kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. A tűzoltók az oltási munkálatok közben egy embert kihoztak a füsttel telítődött épületből, átadták a mentőknek, az életét azonban már nem tudták megmenteni. Az esettel kapcsolatosan tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Két személyautó ütközött össze Kiskőrösön, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, szerda este. Az ütközés következtében az egyik járműbe beszorult egy ember, akit a kiskőrösi hivatásos és a kiskőrösi önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki, majd átadták a mentőknek. 

Szerdán három esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, négy esetben leszakadt nagyméretű faágak, kidőlt fák eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap