Lószállítót húzó személyautó és egy traktor ütközött össze Kiskőrös és Öregcsertő között - Megyei események

2020. július 03. 08:04

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 13 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kiskunfélegyházán, az Arad utcában egy személy kért segítséget, akinek az egyik kézfeje egy régi bútor rugója közé szorult, csütörtök délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a mentők segítségével és kéziszerszámok használatával kiszabadították a beszorult testrészt, amely az esemény során nem sérült meg.

Lószállítót húzó személyautó és egy traktor ütközött össze Kiskőrös és Öregcsertő között, az 5301-es úton, csütörtök délután. A keceli önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Az esemény során a járművekben utazó személyek, illetve a lószállítóban lévő állat sem sérült.

Csütörtökön tíz esetben kérték a tűzoltók segítségét nagy méretű, lehasadt faágak eltávolításához, egy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez, valamint további egy esetben nagy mennyiségben összegyűlt víz eltávolításához.

Foto: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archivum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap