Tartalomjegyzék

Vaspor égett Kiskőrösön - Megyei események

2020. október 15.

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kiskunfélegyházán, a Petőfi téren egy épületről egy négyzetméteres vakolatdarab leesett, szerda délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók létra segítségével a gyalogosokat veszélyeztető, meglazult darabokat eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Egy lakatlan épületben összehordott szemét égett Kecskeméten, a Szegedi úton, szerda este. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tűzet egy vízsugárral eloltották. 

Lajosmizsén, a Temető közben egy lakóépület szobájának ajtaja felett lévő fa áthidaló gerendája izzott, szerda késő este. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a gerendát kiemelték és visszahűtötték a falat. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy üzemben a portartályban lévő vaspor Kiskőrösön, a Petőfi Sándor utcában, szerdáról csütörtökre virradóra. Az üzem dolgozói a tűz oltását megkezdték. A kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos, valamint a kiskőrösi önkéntes tűzoltók a tűzet egy vízsugárral eloltották, majd hőkamerával a tűzzel érintett részt átvizsgálták. A dolgozók a csarnokot elhagyták, személyi sérülés nem történt.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt nagy méretű faág eltávolításához.

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI