Tartalomjegyzék

Kamion és személyautó ütközött össze Rém térségében - Megyei események

2020. november 13.

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személyautó motortere égett Baján, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, csütörtök délelőtt. A bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Szabadszálláson, a Köztemető utcában egy családi ház kéményében a lerakódott égéstermék izzott, csütörtök délután. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók puttonyfecskendővel és kéziszerszámmal a tüzet eloltották, valamint értesítették a kéményseprőt.

Kamion és személyautó ütközött össze az 5412-es úton Rém térségében, csütörtök délután. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Egy családi ház udvarán keletkezett tűz Tiszakécskén, a Katona József utcában, csütörtök este. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt. 

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Fotó: Illusztráció - Baja HTP