Árokba csapódott egy személyautó Kecskemét közelében - Megyei események

2020. november 18. 07:30

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy lakatlan épület egyik helyiségében összehordott szemét égett Kecskeméten, az Olimpia utcában, kedd kora délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. 

Letért az úttestről és az árokba csapódott egy személyautó a Kecskemét és Szentkirály közötti úton, Kecskemét térségében, kedd délután. Az autóban ketten utaztak, mindketten megsérültek. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit és hordágyra helyezték a sofőrt, akit átadtak a mentőknek, a helyszínt pedig a rendőrségnek. 

Egy melléképület és a körülötte lévő műanyag hulladék égett Fajszon, a Ságvári utcában, kedd délután. A kalocsai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Kecskeméten, a Műkerti sétányon két személygépkocsi ütközött össze, szerda hajnalban. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

 

Fotó: Kovács Andrea tű. főhadnagy

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap