Összehordott papírhulladék égett egy ipartelepen Kiskunfélegyházán - Megyei események

2020. november 20. 07:54

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Az oldalára borult egy személyautó az 5505-ös úton Bácsborsód térségében, csütörtök kora reggel. A balesetben egy ember megsérült. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy ipartelep egyik épületének tizenöt négyzetméteres helyiségében összehordott papírhulladék égett Kiskunfélegyházán, a Majsai úton, csütörtök délelőtt.  A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, a tűzzel érintett területet hőkamerával átvizsgálták. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Összeütközött egy kamion és egy személygépkocsi a 44-es főúton, Lakitelek térségében, csütörtök délelőtt. A tiszakécskei önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy embert megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Lajosmizsén, a Dózsa György út és a Hunyadi utca kereszteződésében, csütörtök este. A jármű vezetője megsérült. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek.

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt nagy méretű faág eltávolításához.

 

Fotó: Kovács Andrea tű. főhadnagy

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap