Tartalomjegyzék

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 44-es számú főúton - Megyei események

2021. január 08.

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Dunaegyházán, az Árpád utcában lévő elhagyott telken egy kistraktor megrongált egy gázcsonkot, melynek következtében szivárgott a gáz, csütörtök délelőtt. A solti hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig, akik a szivárgást rövid időn belül megszüntették. 

Árokba hajtott egy személyautó Öregcsertő térségében, az 5301-es úton, csütörtök délelőtt. A kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 44-es számú főút Nyárlőrinc és Kecskemét közötti szakaszán, Nyárlőrinc közelében, csütörtök kora délután. A balesetben két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett az egyik sérültet kiemelték a roncsból, majd átadták a mentőknek. 

Csőtörés miatt folyt a víz a lépcsőházból Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában, csütörtök éjjel. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az épületben a vizet elzárták, az áramszolgáltató a jelentős vízkár miatt az épületet, az elektromos közműtől leválasztotta. Személyi sérülés nem történt. 

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Fotó: Kecskemét HTP