Személyautó égett Kiskunhalas külterületén - Megyei események

2021. február 19. 07:36

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Árokba borult egy személygépkocsi a Kiskunhalast és Kecelt összekötő úton, csütörtök reggel. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Kiskunhalas külterületén, csütörtök délben. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tűzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy személyautó Kecskeméten, az Akácfa utcában, csütörtök kora délután. A helyszínen lévők a tüzet eloltották. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett részt átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték.

Egy társasház földszinti lakásának konyhájában falra szerelt fűtőtest és berendezési tárgyak égtek Kiskunhalason, Semmelweis téren, csütörtök délután. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották, majd a lakást átszellőztették. A tűzesetben senki sem sérült meg. 

Csütörtökön két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap