Kisteherautó és kisbusz ütközött össze Fülöpjakab és Kunszállás között - Megyei események

2021. február 22. 08:12

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az 53-as főúton, Kiskunhalas térségében, vasárnap délelőtt. A balesetben négy ember megsérült. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó Jánoshalma és Kéleshalom között, vasárnap délután. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött össze a Fülöpjakab és Kunszállás közötti útszakaszon, hétfő hajnalban. A műszaki mentést végző kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók kézi erővel emelték ki a sérülteket a kisbuszból a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A balesetben hét ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Oldalára borult egy személyautó Baján, a Szeremlei utcában, hétfő kora reggel. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Vasárnap négy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

Fotó: Kiskunfélegyháza HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap