Két személyautó összeütközött a 44-es főúton - Megyei események

2021. június 09. 09:14

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött egy kisteherautó és két személygépkocsi Tiszaalpár térségében, kedd délután. A műszaki mentést végző kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy sérültet feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsból, majd átadták a mentőknek.

Lekaszált széna égett Kiskunfélegyháza külterületén, kedd délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. 

Egy melléképület égett Kecelen, a Szilosi utcában, kedd késő délután. A keceli önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Négy ember megsérült, amikor két személyautó összeütközött a 44-es számú főúton, Nyárlőrinc térségében, kedd este. A balesethez a nyárlőrinci önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy sérültet feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből, majd átadták a mentőknek.

Kedden egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez. 

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap