Közlekedési baleset Kecskemét határában – Megyei események

2021. november 23. 08:50

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy családi ház udvarán hat négyzetméteren összehordott hulladék égett Kalocsán, a Malomszög utcában, hétfő délután. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, a környezetvédelmi hatóságot értesítették.

Szelektív hulladéktároló mellett papír égett Kecskeméten, a Lánchíd utcában, hétfő kora este. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Két személygépjármű ütközött össze az 541-es úton, Kecskemét határában, hétfő este. Az egyik autóba egy ember beszorult, őt a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították, majd átadták a mentőknek, a helyszínt pedig a rendőrségnek.

Egy személyautó letért az útról és az árokban a tetejére borult az 5203-as úton, Szabadszállás térségében, kedd hajnalban. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a gépkocsit csörlő segítségével kerekeire állították és áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Hétfőn egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap