Fának ütközött egy személyautó Bácsalmás közelében – Megyei események

2021. november 24. 08:26

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Tűz keletkezett egy lakatlan házban, Bácsszentgyörgyön, a Kossuth Lajos utcában, kedd délelőtt. A nagybaracskai és a bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották a lángokat, és kiszellőztették az épületet, amelyben senkit sem találtak.

Fának ütközött, majd átperdült az út másik oldalára egy személyautó az 5312-es úton, Bácsalmás közelében, kedd délelőtt. A járműben ketten utaztak, az egyik sérültet feszítővágóval, a másik sérültet pedig kézi erővel szabadították ki a bácsalmási önkormányzati tűzoltók, majd átadták őket a mentőknek.

Csőtörés miatt nagy mennyiségű víz gyűlt össze egy társasház egyik lakásában Baján, a Gaál Péter utcában, kedd délután. A bajai hivatásos tűzoltók a lakásba egy ablakon keresztül jutottak be, ahol elzárták a vizet, valamint az áramtalanítást elvégezték.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap