Halálos közlekedési baleset Nyárlőrincnél - Megyei események

2022. június 23. 08:06

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Három személygépkocsi ütközött az 52-es főút 58-as kilométernél, Dunaföldvár és Solt közötti szakaszánál, szerda reggel. A solti őrs hivatásos tűzoltói az egyik jármű áramtalanítását elvégezték, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták. Személyi sérülés nem történt.

Kiskunhalason, a Károly utcában két személygépjármű ütközött össze szerda délután. Az eset során két ember megsérült. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították.

Összeütközött egy kamion és egy személygépkocsi a 44-es főút 17-es kilométerénél, Nyárlőrinc térségében, szerda délután. Az eset során egy ember életét vesztette. A kecskeméti hivatásos és a nyárlőrinci önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett áramtalanították a járműveket, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Két személyautó ütközött össze Baján, a Keleti körúton, ma kora reggel. Az eset során személyi sérülés nem történt. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Szerdán négy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez, valamint egy esetben kérték a segítségüket kidőlt fa eltávolításához.

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap