Négy jármű ütközött az 52-es főúton Fülöpháza térségében – Megyei események

2022. november 29. 08:05

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személyautó ütközött össze hétfőn délután az 54-es főúton, Soltvadkert térségében. A műszaki mentést végző soltvadkerti önkormányzati tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, a másik autót pedig levontatták az úttestről, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Négy jármű ütközött hétfőn délután az 52-es főúton, Fülöpháza térségében. A balesetben senki sem sérült meg. A balesethez a kerekegyházi önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Egy kétszáz négyzetméter alapterületű lakóház egy része égett hétfőn délután Miskén, a Táncsics Mihály utcában. A kalocsai és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Összeütközött két személyautó kedden kora reggel Kecskeméten, a Klebelsberg Kuno utca és a Mártírok útja kereszteződésében. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat és megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Hétfőn két esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap