Két személyautó ütközött össze Kecskeméten– Megyei események

2022. november 30.

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személyautó ütközött össze kedden délután Kiskunhalason, a Majsai út és a Szénás utca kereszteződésénél. A balesetben ketten megsérültek. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Két személyautó ütközött kedden délután Kecskeméten, a Halasi úton. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben négy ember megsérült.

Egy lakóépület alagsorában a vegyes tüzelésű kazán mellett összehordott hulladék égett kedden délután Kalocsán, a Veres Péter utcában. A kalocsai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor tűz már nem volt a helyszínen. A tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kecskemét HTP