Tűzhelyen felejtett étel égett Soltvadkerten – Vármegyei események

2023. május 19. 07:49

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kisteherautó és kamion ütközött össze csütörtökön délelőtt az 51-es főúton, Sükösdnél. A teherautó az árokba csapódott. A műszaki mentést végző bajai hivatásos tűzoltók egy a balesetben nem érintett kamion segítségével a kisteherautót az árokból kihúzták. Személyi sérülés nem történt.

Két gépjármű ütközött csütörtökön délután a 4623-as úton, Szentkirály térségében. Az egyik jármű az árokba borult, amit a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók áramtalanítottak, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben két ember megsérült.

Egy családi ház konyhájában a tűzhelyen felejtett étel égett, ami meggyújtotta a felette lévő bútorzatot csütörtökön késő délután Soltvadkerten, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa eltávolításához és három esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap