Álló kisbusznak ütközött egy személyautó Tiszaalpáron – Vármegyei események

2023. szeptember 14. 11:08

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személyautó ütközött össze szerdán délelőtt Kecskeméten, a Külső Szegedi úton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik autót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy kombájn vágórészéből füst szivárgott szerdán délután, Katymár külterületén. A bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a füstölést megszüntették.

Összeütközött két gépkocsi szerdán délután Kiskunfélegyházán, a Halasi út és a Katona József utca sarkán. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben nem sérült meg senki.

Egy üres merülő medencébe esett egy ember szerdán délután, Ballószög külterületén. A ballószögi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen a sérültet hordágy segítségével kiemelték a medencéből.

Két gépkocsi ütközött össze szerdán délután Baján, az 51-es főút Szent Antal utcai szakasza és a Damjanich utca kereszteződésében. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat szerdán délután Kiskunhalasra, a Semmelweis tér egyik társasházi lakásához, ahol két ember lett rosszul. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók rekonstruálták az esetet, és a műszeres mérések kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A mentők a lakókat kórházba szállították, a tűzoltók értesítették a gázszolgáltató szakembereit és a kéményseprőt.

Álló kisbusznak ütközött egy személyautó szerdáról csütörtökre virradóra Tiszaalpáron, a Csokonai Mihály utca. A kiskunfélegyházi hivatásos és a lakiteleki önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Szerdán egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

Fotó: Illusztáció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap