Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött Kecskemét határában – Vármegyei események

2023. szeptember 26. 07:51

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó hétfőn délután Kiskunfélegyházán, a Szentesi út és a Nefelejcs utca sarkán. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, majd átadták a területet a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn kora este a 44-es főúton, Kecskemét határában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, majd átadták a területet a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók segítségét kérték hétfőn éjjel Kiskunhalason, ugyanis fémgyűrű szorult egy férfi ujjára. A tűzoltók kéziszerszám segítségével távolították el a gyűrűt.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden hajnalban Kecskeméten, az Erzsébet körúton. A balesetben ketten megsérültek. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Hétfőn egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap