Két személyautó ütközött össze Csólyospálos térségében – Vármegyei események

2023. szeptember 27. 09:21

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Munkavégzés közben megrongálódott egy gázvezeték, melynek következtében szivárgott a gáz kedden délután Tiszakécskén, a Strand utcában. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig, akik megszüntették a gázszivárgást. Személyi sérülés nem történt. 

Összeütközött két személyautó kedden délután az 5411-es úton, Csólyospálos térségében. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze kedden késő este az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa eltávolításához.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap