Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M5-ös autópályán – Vármegyei események

2023. november 16. 10:43

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 7 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Árokba hajtott és felborult egy személyautó szerdán délelőtt, az 5412-es úton, Borotánál. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és kerekeire állították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépjármű szerdán délelőtt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Lajosmizsénél. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Lesodródott az úttestről, majd az árokba borult egy utánfutót vontató személyautó szerdán délelőtt az 54-es főúton, Kecel térségében. A keceli önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy lakóházban szerdán este Jánoshalmán Baján, Kölcsey Ferenc utcában. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók rekonstruálták az esetet, mérőműszerük kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, értesítették a kéményseprőt. A lakók lélekjelenlétének és az érzékelő meglétének köszönhetően nem történt tragédia, a lakók nem szenvedtek mérgezést.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét úttestre dőlt fa eltávolításához és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap