Két személyautó ütközött az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében – Vármegyei események

2023. november 17. 07:38

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személyautó ütközött össze csütörtökön délután az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

 

Összeütközött két személygépkocsi csütörtökön délután Lajosmizsén, a Mizsei utca és az Eötvös Loránd utca kereszteződésében. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók az egyik autót áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

 

Nagy mennyiségű lerakódott korom izzott egy családi ház kéményében Dunaföldváron a Magyar László utcában csütörtökön éjjel. A solti hivatásos és dunaföldvári önkéntes tűzoltók a kéményből egy kéménytisztító kefe segítségével, az izzó és parázsló részeket eltávolították. Mivel az épület erősen telítődött füsttel, azt az ott lakóknak el kellett hagyniuk éjszakára. Személyi sérülés nem történt.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap