Melléképület égett Szabadszálláson- Vármegyei események

2024. július 19. 09:32

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 7 tűzesettel és 70 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskeméten, idősek otthonában egy beltéri kapcsolószekrény kábelkötege égett, füstölt csütörtökön délelőtt. Az érintett helyiség füsttel telítődött. Emiatt 24 fő elhagyta az épületet, akik az intézmény másik szárnyában kerültek elhelyezésre. A dolgozók a tűz oltását megkezdték. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták és kiszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy melléképület csütörtökön délután Szabadszálláson, a Duna utcában. Az épület teljes terjedelmében égett. A tűz az épület közelben lévő raklapokra, valamint műanyag tárgyakra is áterjedt, amelyet négy vízsugárral fékeztek meg a solti, kiskőrösi hivatásos és a helyi önkormányzati tűzoltók. Az egységek kihoztak több gázpalackot is az épületből. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap