Közlekedési balesetek - Megyei események

2020. március 24. 07:58

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy kisteherautó motortere és utastere égett Kecskemét-Ménteleken, a Körtefa utcában, hétfő délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tűzet két vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Egy nyerges szerelvény az úttesten keresztbe fordult, félig árokba csúszott az 51-es számú főúton, Bátya térségében, hétfő késő este. A kalocsai hivatásos tűzoltók a forgalmat akadályozó járművet vontatórúd segítségével az úttestre vontatták, szerelvény önerejéből folytatta útját. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépjármű árokba hajtott az 5301-es úton Öregcsertőnél, hétfő éjszaka. A kalocsai hivatásos tűzoltók drótkötéllel kivontatták a gépjárművet az árokból. Személyi sérülés nem történt.

Dunaegyházán, a Rózsadomb utcában egy személygépjármű elakadt, hétfőről keddre virradóra. A solti hivatásos tűzoltók a forgalmat akadályozó járművet, erőgép segítségével kiszabadították. Személyi sérülés nem történt.

Kecskeméten, a Halasi úton egy társasház lépcsőházában fél négyzetméteren összehordott papír égett, kedd kora reggel. Tüzet egy lakó eloltotta. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a helyszínt átvizsgálták, a lépcsőházat átszellőztették.

Egy kamion keresztbe fordult az 54-es számú főúton, Császártöltés és Kecel között, kedd kora reggel. A műszaki mentést végző császártöltési önkéntes és a keceli önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépjármű fának csapódott az 5412-es úton, Kunfehértó térségében, kedd kora reggel. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Hétfőn egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap