Árokba hajtott egy személyautó a Kecskemét és Szentkirály közötti úton - Megyei események

2020. június 29. 07:53

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy motorkerékpár egy traktor pótkocsijának ütközött a 6-os számú főúton, Dunaföldvár térségében, vasárnap kora reggel. A balesetben egy ember életét vesztette. A dunaföldvári önkéntes tűzoltók a motorkerékpárt áramtalanították, a kifolyt üzemanyagot eltávolították az úttestről, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a Kecskemét és Szentkirály közötti úton, vasárnap délelőtt. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Tarló égett hatvan négyzetméteres területen Ballószög külterületén, vasárnap délután. A ballószögi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók két vízsugárral a tüzet eloltották. 

Vasárnap délután Solton, a Nagy Lajos utcában lévő családi ház konyhájában kigyulladt egy telefontöltő, a lángok más műszaki cikkekre is átterjedtek. A tulajdonos a tüzet eloltotta. A solti hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett részt átvizsgálták a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Egy társasház alsó szintjén lévő üzlethelyiségben egy elosztószekrény égett Kecskeméten, a Széchenyi István sétányon, hétfő hajnalban. Tüzet a helyiségben tartózkodó vásárló porral oltóval eloltotta. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap két esetben kérték a tűzoltók segítségét megdőlt fák eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap