Tartalomjegyzék

Járműtároló égett Fülöpjakab határában - Megyei események

2020. október 14.

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Fajszon, a Kossuth utcában egy lakatlan épületben bontott faanyag égett az egyik helyiségben, kedd délután. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tűzet egy vödör vízzel eloltották. 

Két személyautó ütközött össze Kiskunhalason, a Mártírok útját és a Tinódi utcát összekötő, elkerülő úton, kedd délután. A balesetben három ember megsérült, akiket a mentők kórházba szállítottak. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kigyulladt egy megközelítőleg ötven négyzetméteres fa szerkezetű járműtároló Fülöpjakab mellett, egy tanyán, keddről szerdára virradóra. Több gépjárművet is érintett a tűz. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók négy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét úttestre dőlt fa eltávolításához és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz. 

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI