Közlekedési balesetek - Megyei események

2020. október 16. 07:53

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött egy furgon és egy kisteherautó Vaskúton, a Kossuth Lajos utcában, csütörtök délután. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben három ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Egy kisteherautó és egy tréler ütközött össze az 53-as főúton, Dunatetétlen térségében, csütörtök délután. A balesetben hárman megsérültek. A kiskőrösi és a solti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Árokba hajtott, villanyoszlopnak ütközött, majd felborult egy személyautó az 5312-es úton Bácsalmás és Mélykút között, csütörtök délután. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek.

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét nagy mennyiségű, összegyűlt esővíz eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz. 

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap