Kazánházban keletkezett tűz Pálmonostorán – Megyei események

2021. október 27. 07:56

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy munkagép megrongált egy gázvezetéket, melynek következtében szivárgott a gáz Hajóson, a Jókai utcában, kedd délelőtt. A kalocsai hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig, akik a szivárgást rövid időn belül megszüntették.

Petőfiszálláson, a Petőfi Sándor utcában egy romos melléképület padlásán rekedt egy macska. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a macskát létra segítségével kiszabadították.

Egy húsz négyzetméteres kazánházban felhalmozott tűzifa égett Pálmonostorán, a Kossuth Lajos utcában, szerda hajnalban. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral, és kéziszerszámokkal eloltották. A tűzben senki sem sérült meg.

Hétfőn két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap