Teljesen kiégett egy személyautó Kéleshalom közelében – Megyei események

2021. november 26. 07:44

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Munkavégzés közben megrongálódott egy gázvezeték, melynek következtében szivárgott a gáz Dunaföldváron, a Reiter közben, csütörtök délelőtt. A dunaföldvári önkéntes és a solti hivatásos tűzoltók biztonsági okokból száz méteres körzetben kiürítették a területet, a gázszolgáltató szakemberei rövid időn belül megszüntették a szivárgást. Személyi sérülés nem történt

Felborult egy nyerges vontató Kecskemét határában, a Ladánybenei út és a 445-ös főút találkozásánál, a körforgalomban, csütörtök délután. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók megakadályozták, hogy a járműből kifolyók gázolaj a csatornába kerüljön, valamint áramtalanították a járművet. A balesetben senki sem sérült meg.

Teljes terjedelmében égett egy személygépjármű Izsákon, a Liliom utcában, csütörtök délután. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugár segítségével eloltották. Személyi sérülés nem történ. 

Két személygépjármű ütközött össze Miskén, csütörtök délután. A kalocsai hivatásos tűzoltók az autókat áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két ember szállítottak kórházba.

Teljesen kiégett egy személyautó Kéleshalom közelében, csütörtök éjjel. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók rövid időn belül a helyszínre érkeztek, kiérkezésükkor azonban már csak parázslás volt tapasztalható. A tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, valamint az autót és környezetét a rendőrséggel közösen átvizsgálták, de senkit sem találtak a helyszínen. 

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap