Fának ütközött, majd felborult egy személyautó az 52-es főúton – Megyei események

2022. november 21. 11:02

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Fának ütközött, majd felborult egy gépkocsi vasárnap délelőtt az 52-es főúton, Kecskemét térségében. A jármű egy elektromos szekrényt is kidöntött. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Egy családi ház kéményében a lerakódott égéstermék égett vasárnap este Lakiteleken, a Móricz Zsigmond úton. A lakiteleki önkéntes és a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a kéményből és a kazánból az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették. Személyi sérülés nem történt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap kora este Kiskunfélegyházán, a Zrínyi utcában. Az ütközés következtében az oszlop kitört. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezése után a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Egy elhagyatott személyautó égett vasárnap este Orgovány külterületén. Az orgoványi önkéntes tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Felhalmozott szemét égett egy három lakásból álló, lakatlan sorház egyik helyiségében vasárnap éjszaka Kiskőrösön, a Délibáb utcában. A kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók vízsugarak és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap