Személyautó motorterében keletkezett tűz Helvécia határában – Megyei események

2022. november 23. 08:05

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 7 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden reggel 5211-es úton, Lajosmizse térségében. A mentők egy embert szállítottak kórházba. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy személyautó motorterében keletkezett tűz kedden reggel Helvécia határában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet rövid időn belül eloltották. Személyi sérülés nem történt. 

Két személyautó ütközött kedden délelőtt az 51-es főút, Baja belterületi szakaszán. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

Egy személygépkocsi felborult és villanyoszlopnak csapódott kedden délután Kiskőrösön, a Nyárfa utcában. A balesetben egy ember megsérült. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó motortere kedden délután Soltvadkerten, a Homok utcában. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépjármű kamionnak ütközött keddről szerdára virradóra az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a személyautót áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt. 

Egy kisteherautó és egy kamion ütközött szerdán hajnalban az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében. A szabadszállási önkormányzati és a solti hivatásos tűzoltók a kis tehergépjárművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Kedden két esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap