Két személyautó ütközött Kecskeméten – Megyei események

2022. november 24. 07:54

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött két személyautó szerdán délelőtt Kecskeméten, a Halasi út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba borult. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Szerdán délelőtt Baján, a Borz utcában egy személygépkocsi nekiment egy gázcsonknak, melynek következtében szivárgott a gáz. A bajai hivatásos tűzoltók a szivárgást a gázcsap elzárásával megszüntették, majd átadták a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek.

Parkoló autóra dőlt egy fa szerdán délután Kalocsán, a Gém utcában. A kalocsai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Fának ütközött egy személyautó szerdán este Kecskemét határában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz és egy esetben pedig összegyűlt, nagymennyiségű csapadékvíz eltávolításához.

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap