Két személyautó ütközött össze Kecskeméten a Széchenyi körúton – Vármegyei események

2023. január 17. 07:53

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött két személyautó hétfőn reggel Kecskeméten, a Széchenyi körúton. A baleset következtében az egyik gépkocsi kidöntött egy közlekedési lámpát. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik autót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy járókelő megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze hétfőn délelőtt Kecskeméten, a Könyves Kálmán körúton. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy személygépkocsi letért az úttestről és árakba borult hétfőn délután az 51-es főúton, Apostag térségében. A balesetben senki sem sérült meg. A solti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap