Fának ütközött egy személyautó Kiskunfélegyházán – Vármegyei események

2023. január 18. 07:52

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Távolsági busz és személyautó ütközött össze kedden délután Bugacon, a Félegyházi úton. A bugaci önkéntes és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók biztosították a területet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy személygépjármű fának ütközött kedden késő este Kiskunfélegyházán, a Nyíl utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépkocsi kerítésnek ütközött szerdán kora reggel Kiskunfélegyházán, a Molnár telepi úton.  A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Egy családi ház kéményében a lerakódott égéstermék izzott szerdán kora reggel Kecelen, a Dózsa György utcában. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók a kéményből az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették.

Kedden négy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fák eltávolításához és egy esetben lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kiskunfélegyháza HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap