Kamion és személyautó ütközött az M5-ös autópályán – Vármegyei események

2023. június 02. 06:27

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

A belső szalagkorlátot átszakítva a Budapest felé vezető oldalról a Szeged irányába tartó útpályára hajtott, és összeütközött egy személygépkocsival egy kamion csütörtökön délelőtt az M5-ös autópályán, Hetényegyháza közelében. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, az úttesten lévő szalagkorlátot eltávolították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy kistehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze csütörtökön délután Kecskeméten, a Zápor utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Felborult egy napraforgót szállító nyerges vontató csütörtökön kora este az 52-es főút Solt és Fülöpszállás közötti szakaszán. A jármű rakománya az úttestre ömlött. Műszaki mentés céljából a solti hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, akik áramtalanították a járművet. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap