Két gépjármű ütközött össze Kiskunfélegyháza térségében – Vármegyei események

2023. június 06. 07:57

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 7 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépjármű ütközött hétfőn kora reggel Kiskunhalason, a Pozsonyi és Baranyai utca kereszteződésében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Egy kerékpáros egy motoros ütközött össze hétfőn délután Kecskeméten, a Dózsa György úton. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a kifolyt üzemanyagot felitatták, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Két gépjármű ütközött össze hétfőn délután a 4625-ös úton, Kiskunfélegyháza térségében. A baleset következtében az egyik autó felborult. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen egy embert emeltek ki az egyik gépkocsiból feszítővágó segítségével, valamint áramtalanították a járműveket. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, két esetben kérték a segítségüket kidőlt fák eltávolításához és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap