Az oldalára borult egy személyautó Kerekegyháza közelében – Vármegyei események

2023. június 07. 10:13

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 12 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egymásba futott egy tehergépkocsi és egy kisteherautó kedden délelőtt az 52-es főút Fülöpszállás és Kisizsák közötti szakaszán. A kistehergépkocsi lesodródott az útról az ütközés következtében. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Az oldalára borult egy személyautó kedden délelőtt az 5218-as úton, Kerekegyháza közelében. Egy embert feszítővágóval, a szélvédőn keresztül szabadítottak ki, majd kiemeltek a járműből a műszaki mentést végző kerekegyházi önkormányzati tűzoltók, majd átadták őt a mentőknek.

Utoléréses baleset történt kedden délelőtt az 52-es főút Fülöpszállás és Kisizsák közötti szakaszán. A mentők egy embert kórházba szállítottak. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Összegyűlt nagy mennyiségű csapadék miatt két személygépjármű a vízben rekedt kedden délután Baján, a Vajda János utcában. A bajai hivatásos tűzoltók a két gépjárművet kitolták a vízből. Személyi sérülés nem történt.

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa, öt esetben összegyűlt nagy mennyiségű csapadék eltávolításához és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap