Egy gépjármű motortere égett Solton – Vármegyei események

2023. június 29. 08:04

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 12 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kigyulladt egy gépjármű motortere szerdán délután az 52-es főúton, Solt térségében. A solti hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Egy utánfutós traktor, egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze csütörtökön hajnalban az 5-ös főúton, Kecskemét határában. Az ütközés következtében a traktor utánfutója felborult, rakománya az úttestre szóródott. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Összeütközött két gépkocsi csütörtökön kora reggel, az 5405-ös út Soltvadkert és Tázlár közötti szakaszán. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen tízen utaztak. A mentők öt embert szállítottak kórházba.

Szerdán hat esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fák, lehasadt faágak eltávolításához és négy esetben a szél által megbontott tetőszerkezetek miatt. 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap