Teljes terjedelmében égett egy személyautó Tiszakécskén – Vármegyei események

2023. szeptember 13. 08:50

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 5 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személyautó félig árokba hajtott kedden délelőtt Baján, a Kölcsey Ferenc utcában. A bajai hivatásos tűzoltók emelőpárna segítség kimentették a forgalmat akadályozó járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó kedden délelőtt Tiszakécskén, a Cinke utcában. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Egy kombájn belső mechanikus része égett kedden kora délután, Kiskunfélegyháza külterületén. A helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tűzzel érintett részt visszahűtötték.

Egy személygépkocsi motortere égett kedden délután az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében. A helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a gépjárművet áramtalanították és a motor visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt. 

Egy személyautó motorterében keletkezett tűz kedden délután Jánoshalmán, az Arany János utcában. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a tűzet egy vízsugárral eloltották.

Egy ikerház egyik lakásának földszinti konyhájában tűzhelyen felejtett étel gyulladt meg keddről szerdára virradóra Kecskeméten, a Bakócz Tamás utcában. A tűz átterjedt a konyhaszekrényre. A tüzet a tulajdonos eloltotta. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Egy személyautó és egy homokot szállító nyerges vontatóval ütközött össze szerdán hajnalban az 53102-es úton, Kecskeméten. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a személyautót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Kedden egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket kidőlt fa eltávolításához.

Fotó: Illusztráció - Bács VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap